Zoals een boom wortels heeft die hem voeden, zo heeft een mens waarden die hem drijven.

Zoals de kruin van een boom maar kan bloeien als de wortels hem voeden, zo dient een mens goed gegrond te zijn om zijn waarden vorm te geven en te leven.

Als coach begeleid ik dit dynamische spel naar wat een mens drijft en belemmert, naar wat hem verbindt en energie geeft en kansen om te groeien.

Versterk wat je drijft.
Werk weg wat je belemmert.

Dat is wat je leert in een hoogstpersoonlijk coachingtraject.

Afhankelijk van wie jij bent en waar je staat, bekijken we samen waarmee je aan de slag gaat. Dat kunnen heel uiteenlopende dingen zijn:

  • Misschien wil je op zoek naar wat je drijft, waar je goed in bent, waar je naartoe wil in je werk en je leven.
  • Of je wil aan de slag met je valkuilen, je terugkerende patronen, tegenwerkingen uit het verleden die aan jou zijn blijven ‘plakken’.
  • Of je ontwikkelt voor jezelf een blijvende manier om je aandacht en je energie te richten naar wat je echt wenst, zodat je er voluit voor kan gaan.
  • Of we gaan dieper in op hoe jij ‘in’ en ‘tegenover’ de wereld staat , hoe dat jouw blik, jouw denken en keuzes bepaalt en hoe je dan handelt (of niet handelt).
  • Of we kijken vanuit verschillende perspectieven naar je waarden, je leiderschap, je werk- en je levensdoelen om er bewuster gebruik van te maken.

LOOPBAANCOACHING
Enkel als je vraag voor coaching specifiek gaat over het eigen functioneren in je werkcontext, kan er gewerkt worden met de loopbaancheques van de VDAB. Thema’s die daarbij aanbod kunnen komen, zijn bvb:  het nemen van loopbaankeuzes & -beslissingen, het ontdekken en versterken van je loopbaancompetenties, het verhogen van je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, integratie in de arbeidsmarkt na burn-out.
Tijdens het intakegesprek onderzoeken we samen of je aan de voorwaarden voldoet om gebruik te kunnen maken van deze loopbaancheques.

Wat zeggen mijn klanten?

Ik heb in Karen een ideale ondersteuner gevonden in mijn zoektocht naar wat ik nu echt wil. Toen ik aan de loopbaanbegeleiding begon, was mijn batterij op werkgebied plat. Ik had geen fut meer, geen toekomstperspectief, wou liefst volledig stoppen met werken. Karen heeft me al in het eerste uur helpen herontdekken wat mijn drijfveren zijn, en zo het zaadje geplant voor een hernieuwde goesting. Door goed te luisteren, begripvol en meelevend te zijn, geeft Karen je het gevoel dat je er mag zijn. Maar ze kan ook sturen, moeilijke vragen stellen en verder gaan dan verwacht om samen de antwoorden te vinden. Intussen heb ik mijn job een totaal andere wending gegeven en ben ik aan het doorgroeien naar een leidinggevende functie. Dit was een jaar geleden niet denkbaar. Ik heb veel geluk gehad om haar als loopbaanbegeleidster te mogen leren kennen! Elizabeth | BCD Travel

Karen heeft mij zelf laten ontdekken hoe ik me verder kan ontwikkelen. Juist doordat het een eigen ontdekking was, heeft het groot effect. Ik ben blij haar ontmoet te hebben. Wim | Rabobank

Karen is een coach die het idee ‘loopbaan’ verruimt tot ‘levensweg’. Om je, met je twee voeten op de grond, te brengen bij dingen waarvan je zelf nooit durfde te dromen. Zodat je voelt en proeft wat je echt beroert. Johan | copywriter

Quotes

I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan | Famous NBA-basketball player.

Wisdom is always an overmatch for strength. Phil Johnson | Basketbal coach

Most things in life are won or lost first in the mind and then in the physical world. What distinguishes us from another is how well we have developed our goals and our actions toward making them reality J.J. Goldwag